Tarieven en toeslagen kinderopvang


Speel-Inn biedt u verschillende mogelijkheden voor de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar aan. De tarieven voor 2019 vindt u per vestiging op de locatiepagina’s.

De sluitingsdagen zijn reeds verrekend in het totale tarief. De prijzen zijn inclusief luiers, eten & drinken en alles wat er verder nog nodig is voor de verzorging van uw kind.

De facturen verzenden wij u maandelijks middels de mail. Wanneer u een ander mailadres heeft, dient u deze aan ons door te geven.

Daarnaast komt u vaak de term LRK-nummer tegen. Dit nummer dient u bij de Belastingdienst op te geven als u kinderopvangtoeslag aanvraagt of wijzigt. Voor elke locatie en opvangsoort geldt een ander nummer. Het juiste nummer vindt u per locatie onder de tab locaties op deze website.

De kosten die u heeft voor de opvang zijn afhankelijk van het aantal uren, het uurtarief en van de Kinderopvang Toeslag die u ontvangt van de Belastingdienst. Van laatstgenoemde kunt u een proefberekening maken op de site van de belastingdienst.

Heeft u vragen over onze tarieven of een specifieke wens?

Neem dan contact met ons op.