Kinderdagverblijf Speel-Inn De Blokkendoos Uithoorn

Kinderdagverblijf Speel-Inn Uithoorn De Blokkendoos biedt opvang aan kinderen tussen 0 en 4 jaar.

De ruime tuin biedt alle ruimte om heerlijk te spelen. Voor elke leeftijd is er een aparte ruimte waar kinderen veilig kunnen spelen. Ook is er een moestuin aanwezig waar de kinderen zelf hun gewassen kunnen kweken.

Elke dag zorgen wij dat er een ruim activiteiten aanbod is wat aansluit bij het thema waar iedere zes weken mee gewerkt wordt. De activiteiten wisselen van indoor/outdoor, koken o.b.v. een pedagogisch medewerker, creatief en sport & spel. Voor elk kind is er wel iets om zijn talent te ontwikkelen.

Het pand bestaat uit verschillende lagen die allemaal met elkaar verbonden zijn door een grote vide midden in het pand, waardoor alle groepen door middel van ramen met elkaar verbonden zijn. Door de grote ramen zijn alle groepen licht en geven ze een ruimtelijk gevoel.

Onze unieke locatie bevindt zich dicht bij het Libellebos waar kinderen zich kunnen ontwikkelen in een natuurlijke omgeving.

De Blokkendoos heeft horizontale groepen van 0-2 jaar en 2-4 jaar waar kinderen zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen. De activiteiten worden hier speciaal op aangepast. Daarbij wordt altijd gekeken naar de ontwikkeling van het kind en of het kind eerder toe is aan een nieuwe groep. Daarnaast hebben we een vast team die zorgt voor continuïteit voor elk kind.

Wij zijn vaak buiten te vinden. De baby’s natuurlijk ook!


Tarieven voor kinderdagverblijf in Uithoorn

Onderstaande prijzen voor de opvang van uw kind zijn inclusief luiers, eten, drinken en de overige benodigdheden voor de verzorging van uw kind.

Tarieven Speel-Inn De BlokkendoosUurtarieven 2019
Een hele dag kinderopvang€ 8,03
Een extra dag kinderopvang€ 8,03

U kunt de maandkosten voor de opvang van uw kind berekenen aan de hand van het gewenste aantal uren, het uurtarief en de kinderopvangtoeslag die u ontvangt van de Belastingdienst.

Op de website van de Belastingdienst kunt u uw toeslag berekenen.


Meer informatie of een rondleiding?

Kom gezellig bij ons langs om de sfeer te proeven en maak een afspraak met onze locatiemanager Sanne Meijer, telefoonnummer 0297 – 52 14 09.

Wanneer u uw kind wilt aanmelden kunt u dit wensenformulier KDV invullen. Zodra wij dit formulier ontvangen hebben, neemt Sanne telefonisch contact met u op om de inhoud van het formulier met u door te nemen, zodat wij uw gegevens zo goed mogelijk kunnen verwerken.


Smoelenboek

Sanne; manager

Suzan

Nathalie

Miranda

Michele

Marian

Jessica

Els

Channa

Ilse; invalkracht

Marnel; invalkracht

Demi; invalkracht

Marianne; invalkracht

Denise; pedagogisch coach

Jessica; invalkracht

Esmela

Ramon directeur

Adres
Johan Enschedeweg 160
1422 DR Uithoorn

Telefoon
0297 - 52 14 09

Email
sanne@speelinn.nl


Openingstijden

Maandag 07:30-18:30 uur
Dinsdag 07:30-18:30 uur
Woensdag 07:30-18:30 uur
Donderdag 07:30-18:30 uur
Vrijdag 07:30-18:30 uur

Locatiemanager
Sanne Meijer

Oudercommissie
ocdeblokkendoos@ouders.me


GGD rapport
LRKP nummer: 829021449

Bekijken